Kombučos nauda sveikatai

Kombučos nauda sveikatai

Kombuča – ne tik madingas gėrimas, bet ir senovinis sveikatos šaltinis, kilęs iš Rytų Azijos. Tai natūraliai fermentuotas, probiotikų turtingas gėrimas, pagamintas iš saldinto juodojo arba žaliojo arbatos mišinio ir…
Arbatos alchemija

Arbatos alchemija: magiškas gėrimo pasaulis

Arbatos gėrimo menas ir mokslas, arba kitaip – arbatos alchemija, yra senovės praktika, kuri iki šiol žavi ir vilioja žmones visame pasaulyje. Tai ne tik paprastas vandens ir sausų lapų…
pu-er arbata

Pu-er arbata: Tradicija, nauda ir paruošimo menas

Pu-er arbata, kilusi iš Kinijos Junano provincijos, yra viena seniausių ir labiausiai vertinamų arbatos rūšių pasaulyje. Šios arbatos unikalumą lemia ne tik jos gamybos procesas, bet ir laikymo sąlygos, leidžiančios…