Tagged: gamyba

Pu-erh arbata: fermentuotas Kinijos lobis 0

Pu-erh arbata: fermentuotas Kinijos lobis

Pu-erh arbata, dar vadinama pu’er, pu-erh, yra unikali arbatos rūšis, kilusi iš Junanio provincijos Kinijoje. Skirtingai nuo kitų arbatų, kurios yra apdorojamos siekiant išvengti oksidacijos, pu-erh arbata yra fermentuojama. Šis fermentacijos procesas, kuris gali...

Marčipano magija 0

Marčipano magija: tradicija, kūryba ir skonis

Sveiki, mieli skaitytojai! Šiandien pasinerkime į marčipano pasaulį – tą ypatingą saldumyną, kuris savo istorija siekia viduramžius ir iki šiol džiugina tiek mažus, tiek didelius. Marčipanas ne tik džiugina akį savo įvairiaspalviais ir įvairiaformiais...