Tagged: lietuviška arbata
Arbatos gėrimas – tai ne tik troškulio malšinimas, bet ir savotiškas ritualas, akimirka sau, galimybė atsipalaiduoti ir pasimėgauti skonių įvairove. Biorigine Nr. 30 arbatos mišinys – tai daugiau nei tiesiog arbata. Tai kruopščiai atrinktų...
Gudobė arbata yra vienas iš populiariausių ir tradicinių lietuviškų gėrimų, kuris jau ilgą laiką yra vertinamas dėl savo unikalios skonio paletės ir gausių sveikatos privalumų. Ši arbata ne tik puikiai tinka kasdieniam vartojimui, bet...
Medaus arbata su pipirmetėmis yra viena iš populiariausių ir labiausiai vertinamų lietuviškų gėrimų. Šis derinys ne tik maloniai skanus, bet ir pasižymi daugybe sveikatai naudingų savybių. Šiame straipsnyje išsamiai apžvelgsime, kaip pasigaminti šią arbatą,...
Arbata užima svarbią vietą Lietuvos kultūroje, o viena įdomiausių jos rūšių – katilėlis. Ši vaistažolė yra ne tik estetiškai graži, bet ir naudinga sveikatai. Šiame straipsnyje sužinosite daugiau apie katilėlio arbatos kilmę, savybes ir...
Kietis (lot. Artemisia) yra daugiametis augalas, priklausantis astrinių (Asteraceae) šeimai. Augalas garsėja savo kartumu, stipriu aromatu ir žalių arba sidabrinių lapų išvaizda. Kietis dažnai auga laukinėse vietose, bet gali būti ir specialiai auginamas dėl...