Baltosios arbatos paslaptys: Pai Mu Tan (Bai Mu Dan)

Baltosios arbatos paslaptys: Pai Mu Tan (Bai Mu Dan)

Baltoji arbata, dažnai vadinama arbatos eliksyru, yra viena iš rečiausių ir mažiausiai apdorotų arbatos rūšių. Ji garsėja subtiliu skoniu, švelniu aromatu ir, žinoma, nauda sveikatai. Tarp visų baltųjų arbatų, ypatingą…
Svogūnų arbata: neįprastas gėrimas sveikatai ir gerovei

Svogūnų arbata: neįprastas gėrimas sveikatai ir gerovei

Svogūnų arbata daugeliui gali skambėti keistai, netgi atstumiančiai. Juk svogūnas – aštraus skonio daržovė, dažniausiai naudojama kaip prieskonis įvairiems patiekalams. Tačiau šis, iš pirmo žvilgsnio, neįprastas gėrimas slepia savyje daugybę…
Lotosų arbata: Gamtos dovana jūsų sveikatai

Lotosų arbata: Gamtos dovana jūsų sveikatai

Lotosų arbata, dar žinoma kaip "Nelumbo nucifera" arbata, yra viena iš seniausių ir gerbiamiausių gėrimų Rytų kultūrose. Ši unikali arbata ne tik maloniai skania, bet ir teikia daugybę naudingų savybių…
Ivan Čai: tradicinė siauralapio gauromečio arbata

Ivan Čai: tradicinė siauralapio gauromečio arbata

Siauralapis gaurometis (Epilobium angustifolium), dar žinomas kaip Ivan Čai, yra augalas, iš kurio gaminama fermentuota arbata, populiari Rytų Europoje ir ypač Rusijoje. Ši arbata turi gilias tradicijas ir yra vertinama…
Vandens Riešutas: Unikalus Ingredientas Arbatos Gaminimui

Vandens Riešutas: Unikalus Ingredientas Arbatos Gaminimui

Arbata yra viena populiariausių gėrimų pasaulyje, kurią mėgsta žmonės dėl jos skirtingų skonių, aromatų ir naudingų savybių. Vienas iš įdomiausių ingredientų, naudojamų arbatos gamyboje, yra vandens riešutas. Šis unikalus ingredientas…