Tagged: arbata

Pu-erh arbata: fermentuotas Kinijos lobis 0

Pu-erh arbata: fermentuotas Kinijos lobis

Pu-erh arbata, dar vadinama pu’er, pu-erh, yra unikali arbatos rūšis, kilusi iš Junanio provincijos Kinijoje. Skirtingai nuo kitų arbatų, kurios yra apdorojamos siekiant išvengti oksidacijos, pu-erh arbata yra fermentuojama. Šis fermentacijos procesas, kuris gali...

Arbatos dėžutės: nuo Ermitažo iki jūsų namų 0

Arbatos dėžutės: nuo Ermitažo iki jūsų namų

Arbatos gėrimo tradicijos – gilios ir įvairialypės, apimančios ne tik patį gėrimo paruošimo ir vartojimo ritualą, bet ir visą jį supančią kultūrą. Vienas iš svarbių šios kultūros elementų – arbatos laikymas. Tam, kad arbata...