Pu-erh arbata: fermentuotas Kinijos lobis

Pu-erh arbata: fermentuotas Kinijos lobis

Pu-erh arbata, dar vadinama pu'er, pu-erh, yra unikali arbatos rūšis, kilusi iš Junanio provincijos Kinijoje. Skirtingai nuo kitų arbatų, kurios yra apdorojamos siekiant išvengti oksidacijos, pu-erh arbata yra fermentuojama. Šis…
Pu-erh arbata vakare: gerti ar negerti?

Pu-erh arbata vakare: gerti ar negerti?

Pu-erh arbata – tai unikalus gėrimas, kilęs iš Junanio provincijos Kinijoje. Ji garsėja ne tik savo savitu skoniu ir aromatu, bet ir gausybe naudingų savybių. Tačiau, kaip ir su bet…
Kombučos nauda sveikatai

Kombučos nauda sveikatai

Kombuča – ne tik madingas gėrimas, bet ir senovinis sveikatos šaltinis, kilęs iš Rytų Azijos. Tai natūraliai fermentuotas, probiotikų turtingas gėrimas, pagamintas iš saldinto juodojo arba žaliojo arbatos mišinio ir…