Maka – tai ne tik ekzotiškas prieskonis, bet ir vertingas augalas, turintis daug naudingų savybių mūsų sveikatai. Maka, žinoma dar kaip „Peruviškas ženšenis“, kilusi iš Andų kalnų, yra naudojama daugiau…
Kombuča – ne tik madingas gėrimas, bet ir senovinis sveikatos šaltinis, kilęs iš Rytų Azijos. Tai natūraliai fermentuotas, probiotikų turtingas gėrimas, pagamintas iš saldinto juodojo arba žaliojo arbatos mišinio ir…
Ženšenis, žinomas dėl savo neįtikėtinos naudos sveikatai, yra vienas iš labiausiai vertinamų augalų tradicinėje medicinoje visame pasaulyje. Ši šaknis, kuri yra naudojama daugiau nei 5000 metų, yra garsėjanti kaip „visų…
Sveiki atvykę į nuostabų arbų pasaulį! Šiandien dalinsimės žiniomis apie skirtingų arbatų rūšių asortimentą ir kaip išradingai jį panaudoti savo kasdienėje gyvenimo rutinoje. Įvairių rūšių arbata ant medinio stalo Kodėl…
Lietuvoje, kur gamta dovanoja gausybę natūralių išteklių, beržų lapų arbata išsiskiria kaip vienas iš tradicinių ir sveikatą stiprinančių gėrimų. Ši arbata yra vertinama dėl savo švelnaus skonio ir teigiamo poveikio…
Matcha arbata – tai ne tik gėrimas, bet ir senovės Japonijos tradicijos dalis, kuris visame pasaulyje įgijo didelį populiarumą dėl savo unikalių skonio savybių ir teigiamų poveikių sveikatai. Šis straipsnis…