Tagged: fermentuota arbata

Gauromečio arbata: nuo laukinės gamtos iki puodelio 0

Gauromečio arbata: nuo laukinės gamtos iki puodelio

Gauromečio arbata, dar žinoma kaip Ivan-čaj (Иван-чай) Rytų Europoje, o Lietuvoje dažnai vadinama tiesiog gauromečiu, siauralapiu gauromečiu, ožkarože, yra ne tik skanus, bet ir nepaprastai naudingas gėrimas, pagamintas iš fermentuotų siauralapio gauromečio (Epilobium angustifolium,...

Pachmielė Arbata: Tradicijos ir Nauda Sveikatai 0

Pachmielė Arbata: Tradicijos ir Nauda Sveikatai

Pachmielė arbata, dar žinoma kaip fermentuota arbata, tampa vis populiaresnė tarp sveikatingumo entuziastų Lietuvoje. Ši unikaliai fermentuota gėrimas ne tik malonina skonio receptorius, bet ir teikia daugybę sveikatai naudingų savybių. Šiame straipsnyje aptarsime pachmielės...