Puero arbata (dar vadinama Pu-erh, Puer, ar tiesiog Pu) – tai unikali fermentuota arbata, kilusi iš Junano provincijos Kinijoje. Ji garsėja ne tik savo išskirtiniu skoniu ir aromatu, bet ir…
Sidabražolė (Potentilla) – augalas, kurio pavadinimas daugeliui lietuvių puikiai pažįstamas. Nors dažniausiai sidabražolę įsivaizduojame kaip pievų ar pakelių augalą, įvairios jos rūšys nuo seno vertinamos dėl savo gydomųjų savybių. Iš…
Lapačio arbata, dar žinoma kaip "Pau d'Arco", "Taheebo" ar "inkų auksas", yra daugiau nei tiesiog gėrimas. Tai gilias tradicijas turintis augalinis preparatas, keliaujantis iš Pietų Amerikos džiunglių į viso pasaulio…
Bičių duonelė yra natūralus produktas, kuris Lietuvoje vis labiau vertinamas dėl savo unikalių maistinių savybių. Tai yra bičių perdirbtos žiedadulkės, kurios, fermentuotos bitėse, tampa itin vertinga medžiaga. Šiame straipsnyje aptarsime,…