Tagged: virškinimo gerinimas
Pelynų trauktinė yra viena iš seniausių ir labiausiai vertinamų tradicinių lietuviškų gėrimų. Šis karčiųjų žolelių užpilas yra ne tik skanus, bet ir naudingas sveikatai. Nors skonis gali būti ne visų mėgstamas dėl stipraus karčios...
Saldymedžio šaknis (lot. Glycyrrhiza glabra) dažnai vadinama natūraliu saldikliu ir vertinama ne tik dėl savo skonio, bet ir dėl įvairių sveikatą gerinančių savybių. Ši šaknis naudojama medicinoje, kosmetikoje ir, žinoma, arbatos gamyboje. Šiame straipsnyje...
Vaistinė medetka (lot. Calendula officinalis) – vienas žinomiausių ir dažniausiai naudojamų vaistinių augalų tradicinėje medicinoje. Šis ryškiais oranžiniais ar geltonais žiedais žydi visą vasarą, ne tik puošdamas sodus, bet ir siūlydamas platų gydomųjų savybių...
Žiemos metu, kai šaltis mus verčia ieškoti šilumos ir jaukumo, erškėtrožių arbata tampa ne tik maloniu šilumos šaltiniu, bet ir tikra sveikatos oaze. Šiame straipsnyje panagrinėsime, kodėl erškėtrožių arbata turėtų tapti jūsų kasdienio raciono...