Pu-erh arbata: fermentuotas Kinijos lobis

Pu-erh arbata: fermentuotas Kinijos lobis

Pu-erh arbata, dar vadinama pu'er, pu-erh, yra unikali arbatos rūšis, kilusi iš Junanio provincijos Kinijoje. Skirtingai nuo kitų arbatų, kurios yra apdorojamos siekiant išvengti oksidacijos, pu-erh arbata yra fermentuojama. Šis…
ženšenis

Ženšenio nauda ir jo vieta arbatos kultūroje

Ženšenis, žinomas dėl savo neįtikėtinos naudos sveikatai, yra vienas iš labiausiai vertinamų augalų tradicinėje medicinoje visame pasaulyje. Ši šaknis, kuri yra naudojama daugiau nei 5000 metų, yra garsėjanti kaip „visų…
Jazmino arbata

Jazmino arbata: ne tik skonis, bet ir tradicija

Jazmino arbata, savo subtiliu aromatu ir švelniu skoniu, jau šimtmečius žavi žmones visame pasaulyje. Ši arbata, kurią sudaro žaliosios arbatos lapeliai, persmelkti jazminų žiedų esencijomis, yra ne tik mėgstama dėl…