Pu-erh arbata – tai unikalus gėrimas, kilęs iš Junanio provincijos Kinijoje. Ji garsėja ne tik savo savitu skoniu ir aromatu, bet ir gausybe naudingų savybių. Tačiau, kaip ir su bet…
Hibisko arbata, dar žinoma kaip kinrožės arbata, yra gaminama iš džiovintų kinrožės (Hibiscus sabdariffa) žiedų taurėlapių. Šis ryškiai raudonos spalvos, rūgštoko skonio gėrimas yra populiarus visame pasaulyje, vertinamas ne tik…
Aronijų arbata, nors ir nepriskiriama tradicinėms arbatoms, gaminamoms iš arbatmedžio lapų, pastaraisiais metais sparčiai populiarėja dėl savo išskirtinių savybių ir naudos sveikatai. Šis gėrimas, ruošiamas iš džiovintų aronijos uogų, pasižymi…
Gaurometis (kinų kalba vadinamas kuding arba 苦丁茶), žinomas dėl savo ypatingo kartumo, yra vienas iš labiausiai vertinamų arbatų rinkoje dėl savo sveikatą gerinančių savybių. Tradiciškai vartojamas Kinijos medicinoje, ši arbata…
Jaukus puero arbatos pasiruošimas. Puero arbata, kilusi iš Kinijos Junano provincijos, jau daugiau nei tūkstantmetį yra vertinama dėl savo unikalių skonio savybių ir teigiamo poveikio sveikatai. Šiame straipsnyje gilinsimės į…
Lietuvoje, kur gamta dovanoja gausybę natūralių išteklių, beržų lapų arbata išsiskiria kaip vienas iš tradicinių ir sveikatą stiprinančių gėrimų. Ši arbata yra vertinama dėl savo švelnaus skonio ir teigiamo poveikio…
Pu-er arbata, kilusi iš Kinijos Junano provincijos, yra viena seniausių ir labiausiai vertinamų arbatos rūšių pasaulyje. Šios arbatos unikalumą lemia ne tik jos gamybos procesas, bet ir laikymo sąlygos, leidžiančios…